geschiedenis

Dartvereniging de Bommel

Dartvereniging De Bommel is opgericht in 2002. De jaren ervoor bestond De Bommel al als club. Elke maandag gooiden een tiental spelers al tegen elkaar. In 2000 werd voor het eerst een competitieteam opgericht. Bij de DONHN werden de competitiewestrijden gegooid.

Onder leiding van Salvester Pater, Rob Hendriks en Ron Kortekaas werd de club officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De jaren erna groeide de vereniging gestaag. Zelfs is er enkele jaren een jeugdafdeling geweest.

Tussen 1998 en 2020 hebben we in Café 't Ouwe Veer gespeeld. Sinds begin dit jaar gooien we in het Sportcafé van De Veerburg in Anna Paulowna.

Elke maandag is verenigingsavond. Maandelijks worden er toernooien georganiseerd. Een aantal is een thematoernooi, zoals het jaarlijkse Carnaval en Korte Broekentoernooi.

Op dit moment heeft de vereniging 20 vaste leden.